Occhio

Vloerlamp Sento E Terra +soft +air Mat Zwart - Showmodel -

Van 2.996,00 Voor € 2.247,00

                                               - UNIEKE KANS -

In september wordt onze Occhio Studio verbouwd tot een stijlvolle Occhio Lounge met nóg meer ruimte en de nieuwste Occhio producten. Dit zal de eerste Occhio Lounge van Nederland worden! Daarom bieden wij de unieke kans om de showmodellen aan te kopen, die plaats moeten maken voor andere kleuren en versies met een mooie korting. 
Deze lamp kan opgehaald worden in september als alle lampen zorgvuldig (gedemonteerd) en/of verpakt worden. Versturen gaat niet i.v.m. het ontbreken van de oorspronkelijke verpakking!

Occhio Sento E Led Terra Vloerlamp

- SHOWMODEL -

Ledversie
De ledversie is standaard dimbaar. U kunt eenvoudig dimmen door uw hand te bewegen langs de boven- en/of onderkant. Beide kanten dimmen onafhankelijk van elkaar. Dit model is inclusief een 'air module', hiermee kunt u de lamp ook op afstand bedienen via een app. Als u de lamp met een afstandsbediening wilt bedienen dan kan deze bijbesteld worden. Wilt u de afstandsbediening liever aan de muur bevestigd hebben, dan kunt u er een wandplaat aan toevoegen. 

Sento E
Sento E is een standaard reflectorkop die uitgerust is met een mat glas aan de bovenkant en een lens aan de onderkant. Aan de onderkant van de lenzen is een extra soft edge glas toegeveoegd voor zacht licht. 

Occhio Sento E Terra Led Vloerlamp

Ontwerper: Axel Meise
Materiaal: Metaal, aluminium en glas
Finish: mat zwart
Afmeting: ø reflectorkop 12,3 cm / lengte stang 180 cm / voet ø 32 cm
Lichtbron: 2 x 18W 2700 kelvin CRI 97
Dimbaar: geïntegreerd dimsysteem
Bijzonderheden: kop 360° draaibaar, stang 12° verstelbaar

Deze lamp wordt inclusief led chip geleverd!

Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 250,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.