Belux

Vloerlamp Ypsilon Led
€ 1.086,80
Merk : Belux
Hanglamp Updown Led 156
€ 1.004,15
Merk : Belux
Tafellamp Lifto
€ 517,75
Merk : Belux
Vloerlamp Cloud
€ 1.256,85
Merk : Belux
ASSORTIMENT
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
MATERIAAL
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.

Belux

Belux lampen hebben een dynamische lichtwerking en een functionele vormgeving voor diverse ruimtes. Het rechtlijnige design benadrukt de functionaliteit van deze lampen. Verlichting van Belux is optimaal afgestemd op het gebruik in huis. Ook zijn de lampen veelal dimbaar, waardoor u ze eenvoudig aanpast aan individuele behoeftes. Of u nu helder werklicht of diffuus sfeerlicht wilt; de lampen van dit merk maken het mogelijk.

Kies uit diverse soorten Belux lampen

Belux lampen hebben een strak design, maar hebben ook een unieke twist. Deze lampen passen perfect in een modern interieur en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Of u nu op zoek bent naar een mooie hanglamp of een vloerlamp die via het plafond een goede basisverlichting geeft; dit merk heeft het allemaal. Welk model is uw favoriet?

Bekijk ook designlampen van andere mooie merken

Naast lampen van het merk Belux, hebben we bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem ook designlampen van andere kwalitatief goede merken. Bekijk bijvoorbeeld eens de lampen van Serien of Fontana Arte. In ons topaanbod vindt u zeker wat u zoekt.

Bestel online of bezoek onze showroom in Haarlem

In onze webshop bestelt u eenvoudig de Belux lampen die u wilt. Als u de lampen liever eerst in het echt bewondert, bent u van harte welkom in onze showroom. Hier geven wij u ook graag persoonlijk advies. Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar +31(0)23 5421416.