Foscarini

Wandlamp Rituals 1
€ 463,60
Merk : Foscarini
Wandlamp Rituals 3
€ 405,65
Merk : Foscarini
Wandlamp Aplomb
€ 423,70
Merk : Foscarini
Wandlamp Lake
€ 568,10
Merk : Foscarini
ASSORTIMENT
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
  •      Alles weergeven
MATERIAAL
  •      Alles weergeven
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
  •      Alles weergeven
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.

Foscarini

Foscarini-lampen zijn allesbehalve alledaags. Het zijn bijzondere verschijningen die elk interieur een unieke uitstraling geven. De roots van dit Italiaanse designmerk liggen op het eiland Murano nabij Venetië, waar een lange traditie bestaat van ambachtelijk handgeblazen glaswerk. Na de oprichting van het bedrijf in 1981 was dit handgemaakte glaswerk dan ook hét handelsmerk van Foscarini. Inmiddels bestaan de Foscarini-lampen ook uit stevig kevlar en polyethyleen.

Foscarini-lampen zijn tijdloos en divers

Voor mensen die echt iets unieks in huis willen, zijn Foscarini-lampen ideaal. De lampen hebben bijzondere vormen, waardoor ze goed opvallen. Tegelijkertijd zijn ze tijdloos en blijven ze doorgaans jaren achtereen in productie. Bovendien staat Foscarini bekend om zijn variatie. Zo zijn er strakke en geometrische lampen van dit merk, maar ook sierlijke lampen met specifieke details. Hierdoor is er voor iedereen een mooie lamp te vinden.

Ook lampen van andere mooie merken vindt u bij ons

Naast Foscarini-lampen hebben we bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem ook designlampen van andere mooie merken in het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie van Ingo Maurer of Luceplan. Er zit zeker iets moois voor u tussen in ons aanbod!

Shop online of in de showroom en vertrouw op ons advies

Wij van Versteeg Lichtstudio zitten al ruim veertig jaar in het vak en weten dan ook alles van lampen en verlichting. Kom daarom gerust langs in onze showroom in Haarlem en vraag om advies van experts. Uiteraard kunt u de Foscarini-lampen, of andere exemplaren zoals Constanza-lampen, die aan uw wensen voldoen ook in onze webshop bestellen. Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel naar +31(0)23 5421416.