Serien



Geen producten gevonden voor de geselecteerde criteria.
ASSORTIMENT
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
  •      Alles weergeven
MATERIAAL
  •      Alles weergeven
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.

Serien

Serien lampen combineren design met functionaliteit. Dit merk bestaat al ruim dertig jaar en staat bekend om zijn Duits vakmanschap. De ontwerpers combineren een simplistisch uiterlijk van nauwkeurig afgemeten designs met verschillende moderne stijlen. Dit resulteert in een triomf van eenvoud en pragmatiek, dat prachtig staat in diverse interieurs.

Serien lampen vallen op, maar stelen niet de show

De lampen van Serien zijn er in verschillende stijlen en formaten. Zo zijn er wandlampen, plafondlampen, hanglampen en vloerlampen van dit merk. Wat al de lampen gemeen hebben is hun eenvoud en unieke uitstraling. De lampen zijn een eyecatcher, maar toch niet té opvallend. Hierdoor zijn de lampen ideaal voor mensen die graag iets extra’s willen, maar liever niet te gek doen.

Andere mooie merken en lichtadvies van experts

Bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem verkopen we niet alleen lampen van Serien. Ook veel andere merken behoren tot ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Belux en Fontana Arte. Bovendien zitten wij al ruim veertig jaar in het vak, waardoor we alles weten van verlichting en inrichting. Vraag ons dan ook gerust om persoonlijk lichtadvies, want dan bent u verzekerd van de ideale verlichting voor uw woning.

Bestel online of wees welkom in onze showroom

Heeft u een keuze gemaakt uit onze Serien lampen? Bestel dan eenvoudig in onze webshop. Wilt u de lampen liever in het echt zien? Kom dan naar onze showroom in Haarlem en kijk uw ogen uit! Voor meer informatie neem u contact met ons op via +31(0)23 5421416 of het contactformulier.