Nimbus

Vloerlamp Roxxane Leggera 101 Cl

Versie
ACCESSOIRES
Meerprijs Zwart Afdekkapje Roxxane Leggera(+€ 15,00)
Magnetisch Dock Roxxane Leggera(+€ 109,00)
Van 905,00 Voor € 560,00

Vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL, Nimbus

- MAGAZIJNOPRUIMING - 

De vloerlamp Roxxane Leggera mogen we best revolutionair noemen. Het is één van de weinige lampen die geen snoer heeft. Deze vraag werd al veel langer aan ons gesteld: Zijn er ook lampen zonder snoer waarbij je kunt lezen? En nu is de vraag beantwoord: JA!

Even de feiten op een rij: De Roxxane Leggera geeft voldoende leeslicht, heeft geen snoer en kan makkelijk opgeladen worden middels een magnetisch dock. Na het opladen kan de lamp maximaal 100 uur branden, afhankelijk van de lichtsterkte waarop u de lamp laat branden. De lamp kun je overal mee naar toe nemen, want hij weegt maar 1650 gram. Ideaal voor als je de bank of stoel niet bij een stopcontact in de buurt hebt staan. Je smartphone of tablet kun je makkelijk opladen via de USB-aansluiting in de voet van de lamp. 

De Roxxane geeft ook nog eens warm licht en heeft een uitstekende kleurweergave. De lamp kan touchless gedimd worden met een sensor. De eerste wireless lamp die serieus licht geeft!

 

Vloerlamp Roxxane Leggera 101 CL, Nimbus

- MAGAZIJNOPRUIMING - 

Ontwerper: Rubert Kopp
Materiaal: aluminium, zink en polycarbonaat
Kleur: Grafiet is een nieuwe matte kleur met RAL 7024, de grijze kleur is RAL 7012, rood is RAL 3003
Afmeting: h. 102 cm x d. 34 cm / voet 20,7 x 18,2 cm / kapje 11 x 11 cm
Lichtbron: 8 watt led, 800 lumen, 2700 kelvin, CRI>90 (geïntegreerd)
Gewicht: 1650 gram
Bijzonderheden:
- Het magnetisch dock kan als accessoire bij besteld worden!
- Het transparante afdekplaatje van de LED's kan vervangen worden door een zwart afdekplaatje (met uitsparingen voor de LED's). Hierdoor kijkt u vanaf de zijkant minder in het lichtgevende plaatje. U kunt kiezen voor deze vervanging door bij accessoires deze optie aan te klikken. LET OP! Het zwarte afdekkapje komt in plaats van het melkwitte kapje.
 

Let op! Zonder magnetisch dock krijgt u de lamp met kabel en usb-aansluiting zonder adapter. De lamp kunt u dan opladen met een adapter welke meer power heeft dan de adapter van uw smartphone. Deze wordt niet meegeleverd. De laadtijd is hierdoor langer dan dat u het magnetisch dock gebruikt. 
Daarom adviseren wij het gebruik van het magnetisch dock. Hier zit een kabel met adapter bij. 

 

 

Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 250,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.