MERKEN
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
  •      Alles weergeven
MATERIAAL
  •      Alles weergeven
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
  •      Alles weergeven
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.
Deze website is beveildigd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Vloerlampen

Voor welke functie bent u op zoek naar een vloerlamp? Als leeslamp, schemerlamp of als algemene verlichting? Puur decoratief of ook functioneel? En waar moet u dan op letten?
De ideale leeslamp geeft gericht licht. Hierbij moet gelet worden op de verhouding tussen het directe licht en het licht in de omgeving. Is de omgeving te donker ten opzichte van het leeslicht, is dit vermoeiend voor de ogen.
Er moet dan gezorgd worden voor algemene verlichting in de directe omgeving. Up-lighters worden dit type vloerlampen ook wel genoemd. Via het plafond en de wand reflecteert het licht de ruimte in. Dit zorgt voor een grotere spreiding en verlicht zo’n 20 m2. In dit type vloerlampen zit een lichtbron met een hoog vermogen.
Naast de functionele vloerlampen vindt u ook schemerlampen en lichtobjecten in de collectie. Neemt u gerust contact op met onze lichtprofessionals voor een persoonlijk advies.