Jacco Maris

ASSORTIMENT
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
MATERIAAL
AFWERKING
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.

Jacco Maris

Jacco Maris lampen zijn stijlvol, uniek en toch subtiel. De basisgedachte van dit merk is dan ook: uit het niets iets maken en met een minimum aan materialen maximale vormen creëren. Bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem hebben wij verschillende soorten lampen van dit merk, geschikt voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of ander vertrek. Lampen van Jacco Maris passen overal in huis. Welk exemplaar is uw favoriet?

Jacco Maris lampen vallen op door bijzondere vormen

Als u een uniek lichtelement in huis wilt, zijn de lampen van Jacco Maris ideaal voor uw interieur. De stoere materialen en de strakke vormgeving van deze lampen geven elke ruimte meteen een andere uitstraling, zonder te overheersen. Of u nu een wandlamp, hanglamp of plafondlamp wilt; dit merk heeft zeker wat u zoekt. Welk vertrek maakt u compleet met een nieuwe designlamp?

Bestel online of bezoek onze showroom

In onze webshop kunt u verschillende soorten lampen van Jacco Maris bekijken en bestellen. Uiteraard geldt dit ook voor andere designlampen, zoals die van Ingo Mauer en Studio Italia. In onze showroom in Haarlem kunt u alle lampen in het echt bewonderen, en geven we u graag persoonlijk advies. Heeft u vragen? Bel dan naar +31(0)23 5421416 of vul ons contactformulier in.