ASSORTIMENT
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
  •      Alles weergeven
MATERIAAL
  •      Alles weergeven
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.
Deze website is beveildigd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Ingo Maurer

De Ingo Maurer-lampen zijn exemplaren van een van de bekendste uitvinders en designers van Duitsland. Hij verdiende grote faam met de uitvinding van onder meer het 12-volt-gelijkstroom-halogeensysteem: het principe waarbij lampen tussen draden worden gespannen. Daarnaast heeft Maurer vele andere soorten lampen ontworpen. Top op heden kwamen er maar liefst 130 ontwerpen van zijn hand! U heeft dus volop keus uit Ingo Maurer-lampen.

Ingo Maurer-lampen zijn een kunstwerk op zich

De Ingo Maurer-lampen zijn uniek door hun vormgeving en stijl. Ze zijn modern en laten zien dat verlichting ook ware kunst kan zijn. Bovendien heeft dit merk lampen in allerlei vormen, maten en categorieën. Of u nu een wandlamp, hanglamp, plafondlamp of tafellamp wilt; bij dit merkt slaagt u zeker.

Bij ons vindt u uiteenlopende designlampen en lichtadvies op maat

Bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem verkopen we niet enkel Ingo Maurer-lampen, maar ook lampen van andere hoogstaande merken. Neem bijvoorbeeld de lampen van Kartell of Cini & Nils. Ook deze designverlichting maakt uw interieur uniek. Bovendien geven onze lichtexperts u graag persoonlijk lichtadvies, zodat u in huis precies de verlichting krijgt die u wenst.

Breng een bezoek aan onze showroom of bestel in de webshop

Wilt u onze Ingo Maurer-lampen graag in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Haarlem en kijk uw ogen uit! Weet u al precies welke lamp(en) u wilt? Bestelt u deze dan eenvoudig in onze webshop. Neem bij vragen contact met ons op via +31(0)23 5421416 of via het contactformulier.