Een lichtplan met bijbehorende armaturen kopen

Voor het opstellen van een lichtplan en het kopen van de juiste verlichting voor uw woning, gaat u naar Versteeg Lichtstudio in Haarlem. In ons ruim 40-jarige bestaan hebben we veel kennis van verlichting opgedaan en kunnen we u uitstekend adviseren over verlichting in uw gehele pand.
  • ✓ Gratis verzending
  • ✓ Vandaag besteld morgen in huis
  • ✓ 14 dagen bedenktijd

Direct Slide designmeubels kopen?

Bekijk dan nu onze webshop deze staat vol met producten van Slide designmeubels

Naar de webshop

Een volledig lichtplan en ondersteuning bij het kopen van de juiste lampen

Wanneer u gaat verhuizen of uw huis opnieuw gaat inrichten, moet u ook denken aan de verlichting in het pand. Dit is iets wat vaak wordt onderschat, maar wat toch van grote waarde is voor uw woonplezier. Daarom helpen we u bij Versteeg Lichtstudio graag met het opstellen van een lichtplan en adviseren we u over welke verlichting u het best kunt kopen. We bieden deze dienstverlening zowel aan voor een woning met bestaande lichtpunten, als een te verbouwen pand met nog te bepalen lichtpunten. U ontvangt bij het opstellen van een lichtplan van ons te allen tijde een plattegrond van uw woning waarop wij aangeven waar de lichtpunten zitten of dienen te komen, en een moodboard met de armaturen die u voor uw pand kunt kopen en de lichtsfeer. Dát is waar u bij ons lichtadvies op rekent!

Stoel

Neem contact met ons op bij interesse

Heeft u interesse in het laten opstellen van een lichtplan en advies over welke verlichting u het best kunt kopen? Neem dan contact op met onze zaak in Haarlem door te bellen naar +31(0)23 5421416 of vul het contactformulier in. We bekijken graag voor u welke verlichting uit onze collectie bij uw pand past, de mogelijkheden lopen uiteen van een Prandina-vloerlamp tot verlichting van andere gerenommeerde merken als Nimbus. Daarnaast kunt u voor de inrichting van uw pand met designmeubels bij ons terecht.

Stoel
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.
Deze website is beveildigd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.