Hollands Licht

Lotek Xs
€ 97,85
Lotek Classic
€ 107,35
Lotek Xl
€ 154,85
ASSORTIMENT
LICHTFUNCTIE
PRIJS
MATERIAAL
AFWERKING
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.

Hollands Licht

Lotek-lampen van Hollands Licht zijn echte klassiekers. In 1982 ontwierp Benno Premsela deze vloerlamp die tot op de dag van vandaag zeer populair is. Het is een perfecte grafische samenstelling van een paar dunnen lijnen en een kubus gemaakt van zacht linnen. In het ontwerp staan minimalisme, architectuur, balans en functionaliteit centraal. De lamp heeft een tijdloos karakter en is een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Lotek-lampen van Hollands Licht zorgen voor een unieke sfeer in huis

De Lotek-lampen van Hollands Licht zijn unieke vloerlampen die prachtig staan in woonkamers, studeerkamers, slaapkamers en hallen. De lampen geven sfeervol licht en hun vormgeving versterkt dit effect. Dit maakt de lampen tot een prachtig cadeau voor uzelf of een dierbare. Bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem kiest u uit diverse formaten. Zo is er altijd een exemplaar dat perfect past in uw interieur.

Designlampen van diverse merken en advies op maat

Naast Lotek-lampen verkopen we ook designverlichting van diverse andere mooie merken. Neem bijvoorbeeld de collecties van Studio Italia en Catellani & Smith. Ook deze lampen brengen een unieke sfeer in huis. Daarnaast geven we u graag persoonlijk lichtadvies, zodat de lampen zeker goed tot hun recht komen in uw interieur.

Kom naar onze showroom of bestel in de webshop

Als u onze Lotek-lampen graag fysiek koopt, bent u van harte welkom in onze showroom in Haarlem. Bestelt u liever online? Plaats dan uw bestelling in onze webshop. Neem bij vragen contact met ons op door te bellen naar +31(0)23 5421416 of vul ons contactformulier in.