Nimbus

Tafellamp Roxxane Leggera 52 Cl

Versie
ACCESSOIRES
Meerprijs Zwart Afdekkapje Roxxane Leggera(+€ 15,00)
Magnetisch Dock Roxxane Leggera(+€ 109,00)
Aantal
Van 832,00 Voor € 677,00

Tafellamp Roxxane Leggera 52 CL, Nimbus

De tafellamp Roxxane Leggera mogen we best revolutionair noemen. Het is voor zover wij weten, de enige lamp die geen snoer heeft. Deze vraag werd al veel langer aan ons gesteld: Zijn er ook lampen zonder snoer waarbij je kunt lezen? En nu is de vraag beantwoord: JA!

Even de feiten op een rij: De Roxxane Leggera geeft voldoende leeslicht, heeft geen snoer en kan makkelijk opgeladen worden middels een magnetisch dock. Na het opladen kan de lamp 100 uur branden. De lamp kun je overal mee naar toe nemen, want hij weegt maar 1150 gram. Ideaal voor als je geen stopcontact in de buurt hebt. Je smartphone of tablet kun je makkelijk opladen via de USB-aansluiting in de voet van de lamp. 

De Roxxane geeft ook nog eens warm licht en heeft een uitstekende kleurweergave. De lamp kan touchless gedimd worden met een sensor. De eerste wireless lamp die serieus licht geeft!

Tafellamp Roxxane Leggera 52 CL, Nimbus

Ontwerper: Rubert Kopp
Materiaal: aluminium, zink en polycarbonaat
Afmeting: h. 51,7 cm x d. 31 cm / voet 20,7 x 18,2 cm / kapje 11 x 11 cm
Lichtbron: 8 watt led, 800 lumen, 2700 kelvin, CRI>90 (geïntegreerd)
Gewicht: 1150 gram
Bijzonderheden:
- Het magnetisch dock kan als accessoire bij besteld worden!
- Het transparante afdekplaatje van de LED's kan vervangen worden door een zwart afdekplaatje (met uitsparingen voor de LED's). Hierdoor kijkt u vanaf de zijkant minder in het lichtgevende plaatje. U kunt kiezen voor deze vervanging door bij accessoires deze optie aan te klikken. LET OP! Het zwarte afdekkapje komt in plaats van het melkwitte kapje.

Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 250,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.