Occhio

Wandlamp Verticale Sento C Led Up

Versie
Accessoires
Satijnglas Sento(+€ 22,35)
Air Wandplaat Afstandsbediening(+€ 33,00)
Soft Edge Glas Sento(+€ 35,00)
Kleurfilter Sento(+€ 43,00)
Air Module(+€ 100,00)
Air Afstandsbediening(+€ 252,00)
Aantal
Onze prijs € 693,00

Occhio Verticale Sento C Led

Ledversie
De ledversie is standaard dimbaar. U kunt eenvoudig dimmen door uw hand te bewegen langs de onderkant. Door het toevoegen van een 'air module' kunt u de lamp ook op afstand bedienen via een app. Als u de lamp met een afstandsbediening wilt bedienen heeft u zowel de air module nodig als de afstandsbediening zelf. Wilt u de afstandsbediening liever aan de muur bevestigd hebben, dan kunt u er een wandplaat aan toevoegen. 

Sento C
Sento C is een standaard reflectorkop die uitgerust is met een dicht metalen plaatje aan de bovenkant en een lens aan de onderkant. Deze versie geeft dus alleen licht naar beneden.

Accessoires
De Sento C kunt u uitbreiden met een extra mat glaasje aan de onderkant voor een zachtere lichtbundel. Het satijnglas geeft een bundel van 100°, het soft edge glas 80°. Ook kunt u een kleurfilter toevoegen aan de onderkant. De kleuren zijn: blauw, geel, groen, magenta en rood en staan als kleurfilter onder de accessoires. De kleur kunt u invullen bij uw bestelling in het opmerkingenveld. Houdt u er rekening mee, dat aan de onderkant maximaal 2 inserts geplaatst kunnen worden en aan de bovenkant alleen het metalen plaatje.

De juiste afdekplaat
Deze wandlamp is uitgerust met een opbouwbakje van ø 9 cm. Dit dicht een ronde inbouwdoos af. In het opbouwbakje zit de led converter. Mocht u de led converter kwijt kunnen in een holle wand, dan kunt u volstaan met een inbouwbakje. 

Staat de combinatie die u wenst niet op de webshop, neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar: webshop@versteeglichtstudio.nl

Wij helpen u dan graag verder met het kiezen van de juiste versie!

Occhio Verticale Sento C Led 

Ontwerper: Axel Meise
Materiaal: Metaal en glas
Finish: chroom of mat zilver of chroom in combinatie met hoogglans wit/zwart of mat chroom in combinatie met mat wit/zwart, mat goud, rosé goud of brons
Afmeting: ø reflectorkop 12,5 cm
Lichtbron: 18W 2700 kelvin CRI 97
Dimbaar: geïntegreerd dimsysteem
Bijzonderheden: kop 360° draaibaar

Deze lamp wordt inclusief led chip geleverd!

Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.