Occhio

Wandlamp Verticale Sento D Led Up

Versie
Accessoires
Air Wandplaat Afstandsbediening(+€ 33,00)
Soft Edge Glas Sento(+€ 35,00)
Kleurfilter Sento(+€ 39,00)
Air Module(+€ 100,00)
Air Afstandsbediening(+€ 252,00)
Aantal
Onze prijs € 846,00

-5% iDeal korting
803,70

Occhio Verticale Sento D Led

Ledversie
De ledversie is standaard dimbaar. U kunt eenvoudig dimmen door uw hand te bewegen langs de boven- en/of onderkant. Beide kanten dimmen onafhankelijk van elkaar. Door het toevoegen van een 'air module' kunt u de lamp ook op afstand bedienen via een app. Als u de lamp met een afstandsbediening wilt bedienen heeft u zowel de air module nodig als de afstandsbediening zelf. Wilt u de afstandsbediening liever aan de muur bevestigd hebben, dan kunt u er een wandplaat aan toevoegen. 

Sento D
Sento D is een standaard reflectorkop die uitgerust is met een lens aan de boven- en onderkant. 

Accessoires
De Sento D kunt u uitbreiden met een extra mat glaasje aan de onderkant voor een zachtere lichtbundel. Het soft edge glas geeft een bundel van 80°. Ook kunt u een kleurfilter toevoegen aan één kant of aan beide kanten. De kleuren zijn: blauw, geel, groen, magenta en rood en staan als kleurfilter onder de accessoires. De kleur kunt u invullen bij uw bestelling in het opmerkingenveld. Houdt u er rekening mee, dat aan elke kant maximaal 2 inserts geplaatst kunnen worden.

De juiste afdekplaat
Deze wandlamp is uitgerust met een opbouwbakje van ø 9 cm. Dit dicht een ronde inbouwdoos af. In het opbouwbakje zit de led converter. Mocht u de led converter kwijt kunnen in een holle wand, dan kunt u volstaan met een inbouwbakje. 

Staat de combinatie die u wenst niet op de webshop, neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina of stuur een e-mail naar: webshop@versteeglichtstudio.nl

Wij helpen u dan graag verder met het kiezen van de juiste versie!

Occhio Verticale Sento E Led 

Ontwerper: Axel Meise
Materiaal: Metaal en glas
Finish: chroom of mat zilver of chroom in combinatie met hoogglans wit/zwart of mat chroom in combinatie met mat wit/zwart, mat goud, rosé goud of brons
Afmeting: ø reflectorkop 12,5 cm
Lichtbron: 18W 2700 kelvin CRI 97
Dimbaar: geïntegreerd dimsysteem
Bijzonderheden: kop 360° draaibaar

Deze lamp wordt inclusief led chip geleverd!

Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 250,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.