NimbusGeen producten gevonden voor de geselecteerde criteria.
ASSORTIMENT
  •      Alles weergeven
LICHTFUNCTIE
  •      Alles weergeven
PRIJS
  •      Alles weergeven
MATERIAAL
AFWERKING
  •      Alles weergeven
LICHTBRON
FUNCTIONALITEITEN
Ontvang onze nieuwsbrief en een kortingscode voor € 25,= shoptegoed!
Regelmatig sturen wij onze klanten een nieuwsbrief. Wij brengen u op de hoogte van de nieuwe producten, ontwikkelingen en ander nieuws dat u niet mag missen!
Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief.
Direct te verzilveren bij besteding vanaf € 500,= m.u.v. aanbiedingen of showmodellen.
Deze website is beveildigd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Nimbus

Nimbus lampen zijn qua vorm eenvoudige, maar in gebruik geavanceerde lampen die praktisch en handig zijn in gebruik. Neem bijvoorbeeld de Roxxane Leggera die oplaadbaar is en dus gemakkelijk verplaatsbaar is. Of de Winglet waarvoor u geen stroompunt nodig heeft en die u aan elkaar kunt koppelen en kunt instellen met een bewegingssensor.

Nimbus lampen passen overal

Ledverlichting is dé toekomst, dus met Nimbus lampen kunt u jaren vooruit. Dit merk heeft lampen in diverse vormen, voor aan de wand of het plafond. Er zijn zelfs ultradunne lampjes die u direct op een contactdoos kunt monteren en waarvoor geen inbouwruimte nodig is. Iets dat bij inbouwspots wel het geval is. Hierdoor creëert u op elke plek eenvoudig de juiste verlichting. Dat gemak wilt u toch ook ervaren?

Een topsegment aan lampen en deskundig lichtadvies

Bij Versteeg Lichtstudio in Haarlem hebben we een topsegment met lampen van Nimbus en andere merken. Denk bijvoorbeeld aan verlichting van Occhio en Foscarini. Daarnaast geven we u graag persoonlijk lichtadvies, zodat u zeker de gewenste sfeer in huis krijgt.

Bezoek onze showroom in Haarlem of bestel in de webshop

Voor het bekijken van diverse Nimbus lampen, bent u van harte welkom in onze showroom. Weet u al precies welke lamp u wilt? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Neem bij vragen over ons segment of het bestelproces gerust contact met ons op via +31(0)23 5421416 of het contactformulier.